Over 15 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Fugtteknikerbesøg

Prøv vores prisberegner

Et besøg af vores fugttekniker giver dig bedre viden, om din bygnings tilstand og dermed de bedste forudsætninger for, at give dig et holdbart løsningsforslag, så du kan komme fugt, skimmelsvamp, kolde vægge og dårligt indeklima til livs.

Prøv vores prisberegner her under og se, hvad et besøg af vores fugttekniker ved dig, koster.

  Din pris:

  Ved udfyldelse af denne formular, bekræfter man websitets persondatapolitik.

   

  Der tages forbehold for fejl i prisberegneren. Ligeledes bedes kunder på øer, der ikke er brofaste, kontakte os direkte for en pris. Vi gør opmærksom på, at der er mulighed for tilkøb af prøvetagning for skimmelsvamp. Priserne er inkl. moms.

  Læs mere om vores besøg ved dig her

  Besøg af en fugttekniker fra SKADEteknik består af en grundig gennemgang af din bygning med professionelle fugtmåleinstrumenter.

  Vores medarbejder har rygsækken lastet med en almen viden indenfor fugt, skimmelsvampe og bygningskonstruktioner, baseret på erfaringer med mange lignende sager. Vores erfaring går tilbage til 2005. Vi har i den tid besigtiget mere end 6000 fugtramte bygninger.

  Medarbejderen besigtiger og undersøger din bygning med måleinstrumenter, til at registrere fugtskader i bygningens konstruktioner. Instrumenterne er af forskellig art, og benyttes ud fra de egenskaber de besidder. Der findes både instrumenter der kræver destruktive indgreb for at konstatere om hulrum er opfugtede med skjulte skader og ligeledes instrumenter til overflademålinger på alt fra træ-, beton-, tegl- og gipskonstruktioner m.m.

  Efter endt undersøgelse og besigtigelse, fremsendes en digital rapport via vores rapportsystem Captego, indeholdende vores fugtmålinger, observationer, omfang på de registrerede skader og fornuftige løsningsforslag, så vi kan hjælpe dig videre med din eventuelle skade i bygningen. Som opfølgning herpå, regner vi gerne et tilbud på din renovering, til dig.

  Vi har faste priser på en fugtbesigtigelse. Prisen inkluderer kørsel og brændstof, tid brugt på besigtigelsen, tid brugt på rapportskrivning og analysering, omkostninger til rapportsystem samt vedligehold af instrumenter, håndtering af din opgave før og efter besigtigelsen rent administrativt. Derudover er der selvfølgelig omkostninger til medarbejderpension, sundhedssikring og overenskomstmæssige forpligtigelser, da vi arbejder under ordnede forhold.

  En fast pris gør at du med ro i sindet, ikke skal bekymre dig om hvor lang tid vores tekniker bruger ved dig, og det giver tid til de ekstra spørgsmål der kan opstå ved en vanskelig og bekymrende sag, som fugt kan medføre. Vær dog opmærksom på, at vores faste pris for et teknikerbesøg omhandler undersøgelsen af en en-familiebolig, og dermed ikke f.eks. flere boliger i en etage-ejendom eller gennemgang af en større erhvervsbygning. Vi giver dig gerne en pris på større opgaver, så du stadig kender omkostningen. Vær ligeledes opmærksom på, at der i f.eks. forsikringssager, kan være behov for yderligere undersøgelser for at dokumentere en given årsag. Skal vi derfor ud til jer en ekstra gang for yderligere undersøgelser, så er vi nødt til at tage betaling herfor.

  Ved mistanke om skimmelsvamp, udfører vi i forlængelse af fugtundersøgelserne, prøver for skimmelsvampe på konstruktioner eller i luften i din bolig. Dette er et vigtigt element i dels at dokumentere men også omfangsbestemme din fugtskade.

  En luftprøve er effektiv i de tilfælde hvor man skal klargøre om der kan være skjulte skader i ejendommen. Ligeledes kan en luftprøve give en god indikation af om der er tale om en overvægt af allergener i indeklimaet eller alene tegn på skimmelsvampe der kan give gener ved ophold i boligen. Eller for den sags skyld, en kombination.

  Valg af hvilken test der giver mening i den aktuelle sag, tager vi stilling til sammen med kunden.

  Vi udfører bl.a. Mycometer Surface test direkte på plamager der kan være et skimmelangreb, bl.a. for at dokumentere dette til din sag eller for at konstatere angrebets niveau. Ligeledes kan der udtages aftryksprøver til dyrkning, såfremt der er behov for at konstatere hvilke arter et skimmelangreb består af.

  Derudover kan vi tilbyde Mycometer FAI lufttest der giver indikation på forureningsniveauet i din bolig, gældende for både skimmelsporer men også niveauet af allergener i indeklimaet. En god test for at få en indikation af indeklimaet så man hurtigt kan afklare om der er et problem der skal håndteres.

  Vil man tage undersøgelsen et skridt videre, kan vi anbefale at se på vores DNA skimmeltest der både kan udføres som et svab med en vatpind eller som en aggressiv luftprøve. Her får man ikke kun svar på om der er skimmelsvamp i indeklimaet eller ej, men også et godt værktøj i form af hvilke arter der er tilstede i boligen. Dette kan anvendes både fagligt ved kontakt med sundhedsvæsnet men især for den videre udredning af hvor et skimmelsvampeproblem evt. skjuler sig i bygningen.

  Oplever du symptomer du mistænker kan stamme fra skimmelsvamp i dit indeklima, vil vi henvise dig til din læge. Læs evt. mere i pjece fra Sundhedsstyrelsen. Mange oplever ikke symptomer. Enkelte reagerer på skimmelsvamp i indeklimaet, men kun meget få bliver alvorligt syge. Se bl.a. på Sundhed.dk omkring Aspergillose der kan ramme mennesker med nedsat immunforsvar.

  Ud over vores grundbeløb for et besøg af en tekniker, opkræves der et tillæg for test for skimmelsvamp afhængig af antal og typer anvendt ved undersøgelsen.

  • Surface eller aftryk, kr. 1000,- pr. prøve.
  • FAI, kr. 1500,- pr. prøve.
  • DNA, kr. 2500,- pr. prøve.

  Leveringstid på en rapport er 24 timer, under normale omstændigheder. Er der særlige omstændigheder ved den pågældende sag, der skal undersøges nærmere, kan leveringstiden hænde at blive forlænget.

  Svar på analyser klarer vi typisk indenfor 1-3 hverdage. Aftryksprøver skal dyrkes og tager derfor typisk ca. 10 dage inden svar.

  Hos SKADEteknik, udfører vi renovering med både egne håndværkere samt en fast skare af underleverandører inden for el, VVS, maler, murer og tømrerarbejde.

  Vi påtager ligeledes gerne projektlederrollen for din opgave.

  Vi kender vores underleverandører godt, hvilket styrker samarbejdet på vores opgaver.

  Det giver dig som kunde, bedre ro på de større renoveringsopgaver.

  Herunder ser du et udsnit af vores rapport fra en besigtigelse. Rapporten indeholder de registreringer vi foretager på opgaven med en beskrivelse af vores vurdering og det anvendte fugtinstrument.

  På en skitseplan over din bolig, markeres hvor målingen er foretaget, så du får et godt overblik på din skade.

  Afslutningsvist kommer vi med vores vurdering af årsag, omfanget og fornuftige løsningsforslag.

  Rapporten kan anvendes ved fugtskader, skimmelsvamp, vandskader og forsikringsskader og beskriver fint overfor evt. håndværker eller taksator hvilket omfang du står med.

  Vi kan ikke på forhånd afgøre om du får din skade dækket af dit forsikringsselskab, men vi hjælper selvfølgelig alt hvad vi kan, med det der skal til for at øge muligheden derfor. Du kan læse mere på forsikringsguiden.

  Fugtrapport