Over 15 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Varekatalog

Fugtpakken – hjælper mod opstigende fugt i vægge

2.998,00 DKK

Beskrivelse

Fugtskjolder, løs tapet og puds på væggene i din bolig kan skyldes opstigende fugt. Opstigende fugt i dine vægge kan komme grundet nedbrydning af sokkelpap i dine ydervægge, sætningsskader der bryder eksisterende fugtmembran, ældre bygninger hvor der slet ikke er monteret nogen form for fugtspærring da huset blev bygget.

Her kommer vores nemme pakke-løsning i spil, hvor du enkelt kan sprøjte en ny fugtmembran ind i dine vægge og dermed sikre dig mod opstigende fugt fremadrettet.

Vær opmærksom på at der kan gå længere tid før du ser et egentligt resultat af løsningen, da den opsugede fugt i dine vægge skal have lov til at dampe af. Dette kan evt. ske ved naturligt at stå og udtørre efter der er indsprøjtet fugtmembran eller ved direkte udtørring med affugtermaskiner. Alternativt kan man vælge at behandle sine vægge med en egnet maling der giver mulighed for at fugten stadig kan fordampe efter endt behandling, men så har man en pæn løsning ret hurtigt. Se vores forslag til en egnet maling her i webshoppen.

Indeholdt i pakken er der, en sprøjteslange, der monteres direkte på aluposen til injicering, fugtmembran til ca. 10 løbende meter væg i ca. 11 cm tykkelse, svarende til en enkeltstens teglvæg. Der medfølger ligeledes spartelmasse til at lukke hullerne i forbindelse med injiceringen, og selvfølgelig en vejledning. Produktet virker kun i murværk og er ikke egnet i forbindelse med leca, letbeton eller betonvægge.

Vi gør opmærksom på, at pakken leveres med fragtmand, uanset hvilken GLS fragtløsning der vælges her på vores hjemmeside, da leverancen fremsendes direkte fra vores leverandør. Datablade fremsendes pr. mail fra vores leverandør, så alt er i skønneste orden når du modtager leverancen.

KiesolC_datablad
Tætningsspartel_datablad

 • Tilkøb – opstigende fugt
  598,00 DKK
 • Den store skimmelpakke op til 10 m2 – fjern selv skimmelsvamp
  1.678,00 DKK
 • Skimmelprøve – en tag-selv-test
  1.218,75 DKK
 • Fugtpakken til sikring mod fugt i gulve
  2.450,00 DKK