Over 15 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Varekatalog

Lugtfjerner Protox AbScent

258,75 DKK

Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Lugtfjerner tablet til ophæng, er et nemt og effektivt middel til at fjerne restlugt i sommerhuse, boliger, campingvogne, biler, garager, lagre og både.

Lugtfjerneren fra Protox, leveres i en lukket og forseglet alufoliepose, som lægges i en skål eller hænges op i rummet på f.eks. et søm eller en krog. Der er en lille plastkrog på lugtfjernerposen.

AbScent Lugtfjerneren anvendes indendørs og fjerner restlugt i:

• Boliger (kælderlugt, røglugt, glemt mad, urin)
• Biler og garager
• Både og campingvogne (indelukket lugt)
• Svært tilgængelige rum som krybekældre, strøgulve o.lign.

Eksempler på anvendelse af Abscent Lugtfjerneren:

• Tobaksrøg og sodlugt (også fra møbler og tekstiler)
• Lugtgener efter at sommerhus og campingvogn har været lukket ned for vinteren
• Lugt efter mus, rotter og andre skadedyr samt kæledyr for den sags skyld
• Lugt efter afføring, døde dyr/mennesker mv.

Anvendelse og forberedelse
En Protox AbScent Lugtfjerner pose placeres på en skål eller hænges op i rummet, højest muligt. Lugtsaneringen kontrolleres efter 1-2 uger hvor effekten af saneringsposen er aftagene.

Lugtfjerneren er ikke et mirakelmiddel. Med andre ord, er der stadig et problem i boligen, f.eks. skjult skimmelsvamp under et gulv, som årsag til lugtgenerne, vil det være en god idé at få en af vores fugtteknikere ud til en fugtundersøgelse. Kilden til lugtgenerne skal fjernes. En glemt ostemad i en skoletaske lugter stadig, selvom man forsøger at fjerne lugten ved en lugtsanering.

Så vær opmærksom på, at vores lugtfjerner er til at fjerne restlugt efter en “skade” er sket og udbedret, eller til opfriskning efter at et sommerhus har været lukket ned for vinteren f.eks.

Sådan virker det
Posen med lugtfjernertabletten frigiver klordioxid i meget små mængder (< 0,1 ppm), når den udsættes for luftens fugtighed. Klordioxid er både et effektivt desinfektionsmiddel samtidig med at det også nedbryder ubehagelige lugtpartikler ved oxidering.

Nul parfume
Protox AbScent Lugtfjerner-poserne er konstrueret til at afgive klordioxid langsomt, hvorved frigjorte lugtstoffer nedbrydes i takt med frigivelsen. Der er således ikke tale om, at der udlægges en parfume (til maskering af lugten), men reelt set en fjernelse af lugtkilden. Se f.eks. producentens video her under.
Overskydende klordioxid nedbrydes hurtigt i dagslys og lysstofrør. Vær dog opmærksom på at børn og astmatikere ikke må opholde sig i rum under lugtsaneringen. Se producentens brochure og data herunder.

Hvor mange skal du bruge?
Posen med lugtfjernertabletten indeholder 30 gram. Én pose dækker et rum på 40-60 m3, f.eks. en bil, båd, campingvogn, skab, mindre loftrum, strøgulv o.lign. Skal der lugtsaneres i et sommerhus på f.eks. 100 m2, skal du regne med at skulle bruge 3-5 poser. Disse dækker 80-200 m3.

Videoguide og brochure
Se video om hvordan man fjerner dårlig lugt med Protox AbScent Lugtfjerner.

Se brochuren om Protox AbScent Lugtfjerner.

Se data om Protox AbScent Lugtfjerner

  • Luftrenser City S, med lugt- og partikelfilter – Gør bolig og arbejdsplads sund
    10.998,00 DKK
  • Protox Lugtfri – fjerner dårlig lugt i tekstil, sko, møbler og tæpper
    249,00 DKK