Over 15 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Varekatalog

Sensor-system til måling og overvågning af partikler

10.498,00 DKK

Beskrivelse

Sensor-system til trådløs overvågning af forurenende partikler i indeklimaet. Med kvalitetssensor fra amerikanske Monnit, får du mulighed for at holde øje med dit indeklima ved overvågning af partikelforurening i luften.

Partikler i luften kommer af vores færden i vores lokaler, fra røg, legetøj, madlavning, skimmelsvamp, pollen og meget mere. Dårlig rengøring eller skader i bygningen kan være med til at øge partikler i luften. Allergikere, børn og sensible personer bliver let irriteret af denne forurening og sygdom øges.

Vores sensor kan være med til at give et billede af vores indeklima ved dataopsamling. Hermed er det muligt at ligge nogen anbefalinger ud for brug af rummet. Evt. der kan være brug for ekstra rengøring, etablering af bedre luftskifte eller opstilling af luftrensere.

Sensoren leveres sammen med en Gateway med SIM kort og 2 års data inkluderet. Gateway og sensor sender data til en online portal. Portalen kan indstilles til at opsamle data samt at give alarmbesked pr. mail og SMS hvis der er brug for en indsats i det overvågede lokale. Portalen kan tilgås via computer samt app på telefon.

Vejledning og øvrig info:
Sensor – produktblad
Gateway – produktblad

Brochure – øvrige sensorer

Vi har mulighed for at tilbyde en samlet pakkeløsning til måling af både CO2, partikler, temperatur og luftfugtighed til kr. 19.998,- Venligst tag kontakt til Bo på tlf. 21972497 for mere info.

  • Sensor-system til måling og overvågning af CO2
    9.998,00 DKK
  • Sensor-system til måling og overvågning af temperatur og fugt
    9.498,00 DKK
  • Luftrenser City M, med lugt- og partikelfilter – Gør bolig og arbejdsplads sund
    12.998,00 DKK