Over 15 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Varekatalog

Puck sensor-system til alarmering ved oversvømmelse

9.796,00 DKK

Beskrivelse

Puck Sensor-system til alarmering ved oversvømmelse. Med kvalitetssensor fra amerikanske Monnit, får du mulighed for øjeblikkelig besked, når kælder, teknikrum eller lager oversvømmes af vand. Med andre ord, et effektivt og moderne meldesystem.

Vandskade kan opstå uden forvarsel, bl.a. ved vandinstallationer der pludselig sprænges eller kraftige skybrud med vand op af dine kloakker.

Vores sensor placeres ved risikopunkter i din bygning, herunder ved kloakafløb, adgangsveje og vandinstallationer. I samme sekund en oversvømmelse rammer sensoren, sendes der en SMS og mail afsted til dig selv eller vagthavende skadeserviceselskab, så der øjeblikkeligt kan tilkaldes hjælp til skaden.

Ved skybrud sker der ofte mange skader i det område der rammes. Det sker ofte hen over sommerhalvåret, og når det rammer, er det voldsomt. Rørskader sker året rundt. Skaderne kan være store, men med en hurtig indsats, begrænses omfanget.

Dine fordele:

-Øjeblikkelig besked om en skade er ensbetydende med at du kan være blandt de første der ringer og anmelder en skade til dit forsikringsselskab fremfor at være nr. 500 der skal vente i flere timer i telefonen på at få hjælp.

-Øjeblikkelig besked om en skade er ligeledes ensbetydende med at du får hurtigere hjælp. Der er stor forskel på om der står vand i din kælder i en time eller om det ender med at stå i 2 dage fordi du er endt bagerst i køen. Efter 2 dage er vandet trængt ind i gulv og vægge, og affugtning kan ende med at skulle køre i måneder fremfor kun et par uger.

-Når du er væk på ferie fra dit hjem eller virksomheden er lukket ned for weekenden, opdager du ikke selv en vandskade. Det kan være fatalt og give store skader og for en virksomhed, et større driftstab. Med alarmsensor på din bygning, får du besked selvom du sidder i en strandstol på Mallorca.

Puck-sensoren er nem at placere, da den ikke kræver fast montering. Den placeres hvor der vurderes at være risiko for vandskade. F.eks. ved kloakafløb, i teknikskab eller bag vaskemaskine, opvaskemaskine, amerikanerkøleskab eller enhver anden vandtilkoblet enhed.

Sensoren leveres sammen med en Gateway med SIM kort og 2 års data inkluderet. Gateway og sensor sender data til en online portal. Portalen kan indstilles til at opsamle data samt at give alarmbesked pr. mail og SMS hvis der er brug for en indsats i det overvågede lokale. Portalen kan tilgås via computer samt app på telefon.

Vejledning og øvrig info:
Sensor – produktblad
Gateway – produktblad

Brochure – sensor

Kort video om hvorfor en vandalarm er en god ide

Vi har mulighed for at tilbyde en individuel løsning tilpasset jeres bygning inkl. montering og dataopsætning. Venligst tag kontakt til Bo på tlf. 21972497 for mere info.

  • Luftrenser City M, med lugt- og partikelfilter – Gør bolig og arbejdsplads sund
    12.998,00 DKK
  • Sensor-system til måling og overvågning af CO2
    9.998,00 DKK
  • Sensor-system til måling og overvågning af partikler
    10.498,00 DKK