Over 15 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Varekatalog

Sensor-system til måling og overvågning af temperatur

9.498,00 DKK

Kategori:

Beskrivelse

Sensor-system til trådløs overvågning af temperatur i kølehuse, kølerum, kølemontre, køleskabe. Med kvalitetssensor fra amerikanske Monnit, får du mulighed for at holde øje med din temperatur og dermed sikre dine fødevarer.

En forkert temperatur kan medføre at madvarer fordærves eller holdbarheden nedsættes. Forkert temperatur kan ligeledes koste på energien.

Servering af fordærvede fødevarer kan medføre sygdom og dødsfald, give din forretning et dårligt omdømme samt koste dårlige anmærkninger fra fødevarestyrelsen inkl. store bøder.

Vores sensor kan være med til at give et billede af temperaturen ved dataopsamling. Hermed er det muligt at ligge nogen anbefalinger ud for indstilling af temperaturen, så der spares på energien men samtidig overholdes de retningslinjer der er for opbevaring af fødevarer. Samtidig kan du overfor fødevarekontrollen dokumentere at der er styr på temperaturen.

Ligeledes kan sensorsystemet indstilles til at afgive alarm ved temperaturstigning som følge af at strøm er frakoblet til dit kølerum eller at kølesystemet får et nedbrud. Så opdager du fejl hurtigt og kan nå at redde dine fødevarer.

Sensoren leveres sammen med en Gateway med SIM kort og 2 års data inkluderet. Gateway og sensor sender data til en online portal. Portalen kan indstilles til at opsamle data samt at give alarmbesked pr. mail og SMS hvis der er brug for en indsats i det overvågede kølerum. Portalen kan tilgås via computer samt app på telefon.

Vejledning og øvrig info:
Sensor – produktblad

Sensor – manual

Gateway – produktblad

Brochure – øvrige sensorer

Det er ligeledes muligt at få alternative sensorer, og er der ønsker til anden løsning end den viste, så tag endelig kontakt for at høre om mulighederne.

Venligst tag kontakt til Bo på tlf. 21972497 for mere info.

  • Luftrenser City M, med lugt- og partikelfilter – Gør bolig og arbejdsplads sund
    12.998,00 DKK
  • Sensor-system til måling og overvågning af partikler
    10.498,00 DKK
  • Sensor-system til måling og overvågning af CO2
    9.998,00 DKK