Over 15 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Varekatalog

Undgå skimmelsvamp i hjørnerne – Pakkeløsning til indeklimaet

829,00 DKK

Beskrivelse

I denne pakkeløsning modtager du et nemt og overskueligt Hygrometer der ved placering centralt i dit hjem hele tiden kan fortælle dig om din temperatur og din luftfugtighed er helt i orden. Du modtager ligeledes et rensemiddel til at fjerne skimmelsvamp med samt et forebyggende middel så du kan mindske risikoen for at få nye skimmelangreb. Begge produkter fra det anerkendte firma, Protox. Der medfølger ligeledes 10-tips til et bedre indeklima, så du får den optimale opskrift på hvordan du bedst sikrer dig et godt indeklima uden skimmelsvamp.

Forhøjet luftfugtighed er den mest almindelige årsag til skimmel-angreb i skandinaviske boliger. Er din luftfugtighed for høj og har du det samtidig køligt i dit soveværelse, samt hvis bygningen er af den ældre bygningsmasse med kuldebroer i hjørner og vindueslysninger, ja så er risikoen for at du får skimmelsvamp på dine vægge stor, hvis ikke man passer på.

 1. Sørg for at lufte ud og holde en fornuftig temperatur – her skal du bruge hygrometeret som værktøj til at se om din udluftning med mere, gør det, det skal for dig.
 2. Har i allerede nu, skimmelsvamp og sorte pletter i væghjørner eller i vindueslysning i soveværelset f.eks., så benyt skimmel afrensningsmidlet til at vaske skimmelsvampen væk. (Protox Hysan)
 3. Er skimmelsvampen vokset frem på en kold ydervæg eller vindueslysning, kan du nu med det medfølgende forebyggende skimmelmiddel, sprøjte dette på, og dermed mindske risikoen for nye skimmelangreb. (Protox Skimmel)

 

Spar på at købe den samlede pakkeløsning til dit hjem. Du får:

 1. Hygrometer
 2. 10-tips til et bedre indeklima
 3. Klar til brug Protox Hysan rensemiddel
 4. Klar til brug Protox Skimmel forebyggende middel
 5. Engangshandsker og kvalitets fiberklud

 

 • Luftrenser City S, med lugt- og partikelfilter – Gør bolig og arbejdsplads sund
  10.998,00 DKK
 • Skimmelprøve – en tag-selv-test
  1.218,75 DKK
 • Den lille skimmelpakke op til 0,5 m2 – fjerner skimmelsvamp
  769,00 DKK