Over 15 års erfaring

Konkurrencedygtige priser

Certificeret af Mycometer®

Fri fragt v/køb over 500,-

Varekatalog

Sensor-system til måling og overvågning af CO2

9.998,00 DKK

Beskrivelse

Sensor-system til trådløs overvågning af CO2 i indeklimaet. Med kvalitetssensor fra amerikanske Monnit, får du mulighed for at holde øje med dit indeklima ved overvågning af CO2 i luften.

CO2 dannes ved vores ophold i lokaler med for lille luftskifte. Ved målinger over 1000 PPM, som er de anbefalede maksimum grænser i f.eks. skoleklasser, begynder vi mennesker at blive sløve og ukoncentrerede.

Vores sensor kan bruges til overvågning og give besked når der er brug for at lufte ud. Sensoren kan ligeledes være med til at give et billede af vores indeklima ved dataopsamling. Hermed er det muligt at ligge nogen anbefalinger ud for brug af rummet.

Sensoren leveres sammen med en Gateway med SIM kort og 2 års data inkluderet. Gateway og sensor sender data til en online portal. Portalen kan indstilles til at opsamle data samt at give alarmbesked pr. mail og SMS hvis der er brug for en indsats i det overvågede lokale. Portalen kan tilgås via computer samt app på telefon.

Vejledning og øvrig info:
Sensor – produktblad
Gateway – produktblad

Brochure – øvrige sensorer

Vi har mulighed for at tilbyde en samlet pakkeløsning til måling af både CO2, partikler, temperatur og luftfugtighed til kr. 19.998,- Venligst tag kontakt til Bo på tlf. 21972497 for mere info.

  • Luftrenser City M, med lugt- og partikelfilter – Gør bolig og arbejdsplads sund
    12.998,00 DKK
  • Sensor-system til måling og overvågning af temperatur og fugt
    9.498,00 DKK
  • Sensor-system til måling og overvågning af partikler
    10.498,00 DKK